تره فرنگی

 

 

 نام لاتین : Leek

نام علمیAllium porrum

خانواده:گیاهان خانواده Alliaceae

زادگاه: آسیا, اروپا, آمریکا



نیازهای اصلی

نور: زیاد

آبیاری: متوسط

دما: 22 درجه سانتيگراد

خاک: با زهکشی خوب



حساسیت: ندارد

خواص دارویی:  

آفات رایج :

تغذیه : کود حیوانی



 طول عمر: 2 ساله

سرعت رشد: متوسط

روش تکثیر: کاشت بذر

ارتفاع : حداکثر  80 سانتیمتر



 راهنمای پرورش تره

 تره یا گندنا کوچکترین عضو خانواده پیازهای خوراکی است که در آسیا، اروپا و امریکای شمالی می‌روید. در آشپزی برگ آن بدلیل طعم ملایم تر از سیر و پیاز، کاربرد بیشتری دارد.

این گیاه در آشپزی اروپا چندان شناخته شده نیست و حتی برخی از اروپاییان آن را با پیازچه یکی می‌انگارند.اما در ایران بسیار استفاده می شود.

 

تره فرنگی ، خاک غنی در آفتاب کامل را ترجیح می دهد.

زمان کاشت دانه تره 10 تا 12 هفته قبل از آخرین یخبندان در بهار است.

کاشت تره با فاصله 10 تا 15 سانتیمتر و ردیف ها با فاصله 30 تا 45 سانتیمتر انجام می شود.

هنگامی که گیاهان به اندازه یک مداد رسیدند به تدریج خاک اطراف پایه را زیادتر می کنند تا ساقه تره فرنگی, رنگ روشن به خود بگیرد.


 

 

 

 

 

تماس با ما

    

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید